Presionada a l'insti!
Presionada a l'insti!
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/04/18 17:29
Presionada a l'insti!
Hola, m'agradaria explicar una cosa. Ja se que es gaire important pero es una cosa que em molesta des de fa temps. Vaig a l'institut , a la classe sempre em diuen que sóc la més llesta i que sóc perfecte! El problema es que sento tanta presio perquè si m'equivoco en alguna cosa no paren de riure sobre el tema dient que m'he equivocat, si treuen més nota que jo em venen i m'ho diuen i riuen! Em sento molt presionada, tinc por a suspendre algun examen, a que m'equivoqui en una cosa important i es riguin de mi. No se que fer! Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 06/04/2018 16:33

Hola!


Entenc aquesta pressió, però no deixis que t'afecti! Ells estan esperant que tu siguis perfecte i tu intentes seguir aquest joc, però és impossible! (no hi ha ningú perfecte).

Així que has de ser tu la primera a treure't aquesta etiqueta de sobre. Saps com ho pots fer? Fent petites errades voluntàriament. Així aconseguiràs veure que equivocar-se és natural i que forma part del dia a dia. 

Si veuen que no reacciones davant els seus riure, sinó que els dones la raó, ja veuràs com mica en mica baixarà la pressió. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: