Logotip de Adolescents.cat
laloka
laloka
Any: 1994
Comarca: Alt Urgell
Data: 15/04/18 17:50
feta un lio ... que vol ?
ja fa dos mesos que estic de folleto am un noi , i vam aclarir que sol folleto que ell per la seva part no vol res mes .. ( demoment) pero i jo no se que em pasa amb elll , a part que ell es una persona que pasa de les coses , habans parlaben per dir una manera cada dia x el whatzap ara tinc de ser jo la que va al radere , tinc por que es cansa de mi .. per que sempre tinc de ser jo la que li diu per queda .
la meva pregunta que busca ell de mi ... vol juga a part ell em va dir que em te carillo i tenim bon rotllo cuan estem junts , jo estic feta un lio per que no se que vull tic la por de pillar me o encarinyar me cap a ell que crec que ja o estic començan a sentir , i de fet ja puc dir que es un noi que ma agrada
que puc fer per solucionar tot aixo .. si que es cert parla am ell pero no ma aclara les coses ..
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 19/04/2018 00:15

Hola laloka, 


Em sap greu dir-te això, però crec que ell està sent molt clar amb el seu comportament (no amb les seves paraules).

  • Ell no mostra gaire interès en tu (només et segueix les converses que obres tu)
  • No vol tenir una relació formal amb tu
  • Passa de tot...


De veritat vols estar amb una persona que actua d'aquesta manera? Creus que voldrà anar més enllà i començar una relació? 

No ho sé, et toca valorar si vols seguir enganxada a aquesta història o bé prefereixes començar a decidir què vols i quan ho vols ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: