Agatha
Agatha
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 28/05/18 20:32
Necessito ajuda
Jo fa temps vaig anar al psicoleg per un principi d'anorexia. Fa uns tres mesos em van donar l'alta i tot be pero ara es com que torno a odiar el meu cos. En plan em vull aprimar i hi ha vegades que penso va no menjare durant 17 hores pero clar no aguanto i llavors menjo i em sento FATAL. Ultimament m'havia engreixat bastant i tenia la tipica panxeta i michelins i la veritat no m'importaba gaire pero esque ara cada dia es pitjor. Moltes vegades em mato a fer esport i tal per no engreixar i intento menjar menys. Soc conscient de que aixo no es bo pero esque si no em sento malament amb mi. He parlat amb alguna amiga de que m'odio pero no li he dit lo de que vull aprimar i que intento no menjar a vegades i tal. Tampoc ho vull parlar amb els meus pares perque no vull tornar al psicoleg pero a la vegada tinc molta por de recaure i estic super agobiada per aixo. Se que m'estic explicant de cul pero esque no se ni que em passa. Hi ha vegades que ja no es pel meu cos tambe es per la manera de ser, perque no soc popular, perque m'agraden les ties, per tot. M'odio. No se que fer pero esque no ho puc evitar. Ara no se si estic be de pes (160 cm i 50 kg) pero el que se esque em vull aprimar. No se que fer ni amb qui parlar-ho, suposo que per aixo us escric. Gracies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 29/09/2018 20:03

Hola Agatha, 


Crec que hauries de parlar amb els teus pares i fer algun tipus de seguiment amb la psicòloga. Pel que m'expliques encara tens alguns "pensaments anorèxics" que et comencen a dominar... i això podria provocar una recaiguda. 

Entenc que no vulguis preocupar als que t'estimes, però si no fas res per frenar i acabar amb aquesta idea obsessiva d'aprimar-te, encara els preocuparàs més. Sigues honesta amb el que sents i deixa't ajudar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: