Anoniima14
Anoniima14
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 28/05/18 22:45
urgentisimm
Holaa!

Jo a l'estiu manire 15 dies de campus, i el meu nòvio li fara molta ràbia i de tot, perque no aguantem ni 3 dies sense veurens, i li vull compensar d'una manera especial. No vull comprar-li res, vui fer algo que sigui inolvidable per ell. Mel podría emportar a Londres, però no crec que me deixin, pq vaig a casa d'uns amics. però es podría intentar. Però apart d'això, vull sorprendre'l, vull fer algo només per ell, perquè vegi que l'estimo. No sé que fer-li, perquè tampoc vull q sigui algo super cursi, però no sé. Ajudeeumeee!!

gràciees
Laia Sala
Laia Sala
Data: 31/05/2018 20:58

Hola anònima, 


Què vols dir que li farà "molta ràbia"? Entenc que potser et trobarà a faltar però una parella t'ha d'animar a fer el millor per tu, encara que ella hi surti "perdent". Ostres, valora bé què et diu perquè em sembla una mica fort que es posi així per dues setmanes que tu estaràs vivint una gran experiència!

Per altra banda, per què no organitzes un petit sopar a l'aire lliure per fer la vostra despedida? És barat i romàntic. A vegades no cal gastar-se gaires diners per sorprendre algú, no creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: