TECNOCAMPUS

T'agradaria estudiar a l'estranger? T'expliquem com pots fer-ho!

per Adolescents.cat, el 14 de setembre de 2016 a les 15:00


Són molts, i cada vegada més, els estudiants que decideixen marxar a l'estranger per cursar els seus estudis. I la veritat, és una oportunitat única que cal aprofitar! Conèixer gent nova, ampliar els teus coneixements, conviure en un nou lloc,  rodejar-te d'experiències noves, ampliar el teu currículum...són tot avantatges!


Som conscients que molts de vosaltres segur que teniu l'interès de marxar a l'estranger a estudiar però que potser us falten trobar opcions o encara no les heu trobat. És per això que avui us volem parlar sobre el gran ventall de possibilitats que ofereix TecnoCampus.



 Quines opcions per marxar a l'estranger t'ofereix TecnoCampus?

Actualment TecnoCampus té firmats 95 convenis internacionals, a través dels quals 80 estudiants marxaran el curs 2016-2017 a fer estades a universitats d'arreu del món.

 Pots consultar aquí les diferents destinacions segons l'estudi que cursis!

A més a més cal destacar que aquesta xifra representa un increment del 56% d'alumnes, respecte el curs passat, que faran part dels estudis a l'estranger, una aposta per la internacionalització que any rere any creix a TecnoCampus.



 També t'interessa conèixer les Beques On the Move per estudiar fora de la UE!

El 27 de maig es va fer l'acte d'entrega de les beques On the Move, que donen l'oportunitat als estudiants de viure una estada a universitats d'arreu del món. A diferència del que passa amb les beques Erasmus +, en el cas de les universitats de fora de la Unió Europea no hi ha un sistema d'ajudes establers. Les beques On The Move omplen aquest buit i permet als estudiants viure una experiència internacional en països fora de la UE.

La segona edició d'aquestes beques permetrà a estudiants dels tres centres universitaris de TecnoCampus fer estades en universitats de Xile, el Brasil, Mèxic, Austràlia i els Estats Units, entre d'altres països!



 En quins graus el component internacional és molt important?

Doble titulació en Turisme i Administració d'Empreses
Cursar idiomes de manera intensiva en anglès, francès, alemany o rus, per, amb una àmplia base de gestió, treballar en un sector fortament internacionalitzat com el turisme.

 En el següent vídeo trobaràs molta informació sobre aquest grau!


Si no pots veure el vídeo clica aquí

 Grau en Business and Innovation Management
Titulació impartida íntegrament en anglès, que prepara l'estudiant perquè s'incorpori al mercat de treball global i a qualsevol àrea funcional de l'empresa.

​ En el següent vídeo trobaràs molta informació sobre aquest grau!


Si no pots veure el vídeo clica aquí

 Grau en Logística i Negocis Marítims
La logística és un dels sectors amb un major creixement derivat de la globalització i el creixement del comerç mundial. Els idiomes, per tant, hi juguen un paper destacat.

  En el següent vídeo trobaràs molta informació sobre aquest grau!


Si no pots veure el vídeo clica aquí



 5 RAONS PER MARXAR A ESTUDIAR A L'ESTRANGER!

1. Per competir en el mercat laboral en millors condicions
2. Per tenir accés a una millor formació
3. Per ampliar horitzons
4. Perquè l'anglès és el principal idioma que es tria com a segona llengua
5. Perquè és beneficiós pel cervell

Així que ja ho saps, si t'agradaria marxar a estudiar a l'estranger a TecnoCampus hi trobaràs moltes opcions! 

 Omple el següent formulari si vols més informació:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: