22/05/2013
Hi haurà un dia que els autors d'Adolescents.cat (El Manual) no oblidaran mai més: el primer Sant Jordi que van sortir a firmar pels carrers de Barcelona. Una jornada intensa, que va servir per tenir un cara a cara molt íntim amb els lectors d'un dels llibres juvenils més venuts dels últims temps!
17/03/2013
Cada cop sou més els que us decidiu a enviar-nos una foto amb el llibre "d'Adolescents.cat El Manual" a la redacció! Avui ens l'han fet arribar en Joan i la Neus! Moltes gràcies guapos, esprem que us agradi el llibre! Per cert, molt aviat us explicarem una sorpresa que hem preparat amb tots aquells que ens heu enviat fotos!
16/03/2013
Ja tenim les samarretes oficial d'Adolescents.cat! Per aconseguir-la has de ser ràpid i ser un dels 100 primers en arribar aquesta tarda a la presentació del llibre "Adolescents.cat El Manual" que es farà aquesta tarda, a les 19h, a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, a Barcelona!
15/03/2013
"Adolescents.cat El Manual" no ha arribat a la teva llibreria? No pateixis, pots comprar-lo per internet i te l'enviem a casa teva! :)
09/03/2013
És de Terrassa i té 14 anys! No ha pogut resistir la temptació de comprar-se "Adolescents.cat el Manual"! Gràcies per la foto, guapo! Per cert, una setmana després de sortir a la venda, el llibre ja ocupa el tercer lloc del rànquing dels més venuts del catàleg juvenil.
05/03/2013
Dissabte 16 de març a les 19h es farà la presentació d'Adolescents.cat El Manual. Serà a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37 a Barcelona. L'entrada serà gratuïta!
04/03/2013
Sou molts els que ens esteu enviant les vostres fotos amb el llibre d'Adolescents.cat El Manual a la redacció! I això ens encanta! Avui volem enviar un petó enorme al Guillem que aquest cap de setmana s'ha comprat el llibre! Gràcies bonic! "Tio buenoooo" S'ha sentit a dir entre les redactores...
03/03/2013
El llueix orgullosa! Està contenta de poder tenir a les mans el llibre més buscat del moment entre els adolescents catalans. A partir d'ara, l'Olga trobarà entreteniment i la resposta a molts dels seus dubtes. El llibre classifica les contestacions per temes: Amor, parella, ruptura i desamor, amistat, autoestima, institut, Facebook, Twitter i WhatsApp, Pares, Sexe i tests.
02/03/2013
Ja és a les llibreries" Adolescents.cat El Manual"! Però hi ha una cosa que encara no t'havíem explicat i que has de saber. És possible que surtis al llibre! Com? El que estàs llegint, si algun cop has escrit algun comentari o fòrum a Adolescents.cat pot ser que et trobis dins el llibre!
28/02/2013
Ja fa dies que és a la venda a les llibreries el manual d'adolescents.cat! Un llibre que posa al vostre abast un munt de consells útils sobre tot allò que us preocupa. Quins són els assumptes que s'hi tracten? Aquest és el menú que us planteja "Adolescents.cat, El Manual"!
Pàgina 1 de 2