Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 25/06/14 23:55
Masturbació (8)
Hola, mira des dels 6 anys que em masturbo, soc noia! vaig començar amb el coixí despres per damunt la calça despres ja vaig descobrir lo del clitoris i finalment vaig descobrir lo del grifo de la dutxa! Estic preoucupada perque nose si es normal que des de tant petita em masturbi...
Crec que cap amiga meva ho fa perk estan molt perdudes en aquest tema... osigui algun cop que a surtit el tema els hi explicat jo com es fa pero els hi e dit que es per lo que e llegit en aquesta pàgina... Sóc adicta al sexe o algo aixi?
IESP
IESP
Data: 28/07/2014 16:29
Hola!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, gràcies per consultar-nos!

El que et passa NO té res a veure amb una addicció al sexe!
Senzillament vas descobrir el plaer que donen els genitals ben aviat, i has seguit experimentant. De fet, hi ha moltes noies que ho fan o ho han fet, però no ho identifiquen com "masturbació" sinó, com un "joc".

El més habitual és descobrir la masturbació com tu ho vas fer (amb un coixí, un peluix...) de manera que no t'has de preocupar gens :)

Espero haver estat d’ajuda!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: