chupitodetequila
chupitodetequila
Any: 1995
Comarca: Tarragonès
Data: 26/06/14 22:27
No se que fer.....
Desde fa mesos que estic amb el meu xicot,l'altre dia vam estar fent peting i bueno va baixar va baixar i va acabar menjant.... Desde aquell dia que vol que jo li torni aquel "favor" pero no se com dir-li que no vull ja que nose com es fa i el mes important em fa FASTIC!
IESP
IESP
Data: 30/07/2014 11:40
Hola!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Moltes gràcies per preguntar!

És important que facis només allò que realment vols, està clar, ja que si actuem per pressió no gaudirem segur... Podries parlar-ho amb ell i dir-li que encara no et veus preparada, i que potser més endavant. Ja li faràs saber quan et vingui de gust!
Però sobretot, és important que les pràctiqques sexuals NO ens facin fàstig, ja que es tracta del nostre cos ;)

Espero haver-te resolt el dubte!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: