Any: 1998
Comarca: Vallès Occidental
Data: 26/08/14 21:33
coneixer noies
hola!
no se si es aqui on ho he denviar pero vaja, aqui va:
soc una noia de 15 anys i lesbiana. magradaria coneixer mes noies com jo, però el problema és que no sé on trobar-ne. Sabeu si hi ha algun xat, o algunt lloc o així? He mirat al lambda pero es pr majors d'edat.

Gracies
IESP
IESP
Data: 27/08/2014 12:06
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Estem segures que si busques per internet "chat lesbianes" o alguna cosa similar en trobaràs a cabassos. Ara bé has de saber que amb els chats correm el risc de trobar persones que no són el que diuen ser i poden fer-te mal i/o enganyar-te.

Al Casal Lambda si preguntes et podran indicar per on navegar, sinó et passo el contacte d'una companya de l'IESP que segurament et podrà donar alguna indicació:



Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel @HelenaAL
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: