Marinina
Marinina
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 27/08/14 22:51
Recuperar confiança?:/
Fa unes setmanes vaig començar a parlar amb un amic (acabat de conèixer), i vam agafar molta confiança i les converses eren molt divertides i "fluides". Parlavem cada dia, era molt facil parlar amb ell i notava que hi havia una conexió especial, que ens enteniem molt be.
Pero vam estar una mica menys d'una setmana sense parlar (5 dies o així), i ara que hi hem tornat noto com si ja no fos el mateix; les converses son curtes i a vegades incomodes, i la confiança casi ha desaparegut.
No entenc què ha passat:/ Què puc fer per intentar recuperar la situació i confiança que hi havia abans?D:
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 28/08/2014 12:11
Marinina, i si li demanes?

Nosaltres no podem saber què ha passat, no més ell ho sap. Per tant, el millor seria que li diguessis que el notes més distant i que li demanis si ha passat alguna cosa. Demana-li tranquil·la i sincerament.

A veure què et diu...

Elena Crespi i Asensio - Psicòloga
Fbk: elenacrespipsico - @tarongesenceres
www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: