Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 31/08/14 22:37
Millor amic
Hola! No sé si és la categoria indicada pero potser em podrieu ajudar...
Tinc un millor amic desde fa poc pero ja ens coneixiem molt abans i li tinc molt d'apreci però la meva millor amiga sempre es vol ''acoplar'' quan quedem, no li agrada ni res, perque ho sé, però tinc com celos i no m'agradaria que ''me'l prengués'' perquè ja ho han fet abans i fot molt... no sé si dir-li a la meva amiga ni com dir-li... Gràcies!
IESP
IESP
Data: 01/09/2014 17:30
Hola!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Gràcies per la teva consulta!

Respecte al que expliques, si ell és tan amic teu, no te'l pot "prendre", no? Potser ella vol quedar amb vosaltres perquè s'ho passa molt bé i està còmoda, i no té cap intenció de substituir-te.

Si et ve de gust quedar només amb ell, podeu fer plans sols i dir-li que només heu quedat vosaltres. (també ha d'entendre que volgueu estar a la "vostra bola", ja que teniu una amistat de fa molt anys)

Espero haver-te ajudat una mica! Una abraçada.
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: