loveswim
loveswim
Any: 1998
Comarca: Alt Empordà
Data: 17/09/14 16:06
Saliva
Bones! Això que us explicare ara em passa només per temporades. De tant en tant, la meva boca segrega més saliva del normal, i es clar, al engollir-la, se m'omfla la pantxa, ja que també em trago aire. Això em dura unes semanes i després sense adonarmen marxa. Com ho puc solucionar?
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 18/09/2014 10:22
Hola loveswim! La veritat és que per molta saliva que produeixis és difícil que això, junt amb l'aire, t'inflin realment la panxa. El més probable és que només sigui una sensació, o bé que la panxa se t'infla per altres motius diferents de l'aire i la saliva. El millor que pots fer és anar al metge o al dentista i explicar-los què et passa, potser segregues més saliva per algun tema mèdic. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: