dimitri99
dimitri99
Any: 2000
Comarca: Conca de Barberà
Data: 17/09/14 19:40
necesitu idees
hola ia fa tems qestic am una noia i fins ara nomes ens em liat i com a maxim ens em tocat na mica, pro no em nat mai el llit ni em fet cap petting ni res, i jo necesitu algu mes per fer pk sempre es el mateix i ia comensa a aburrirme, po creiem qe per tenir relacions sexuals no estem preparats encara, em podrias donar idees d qe podriam fer?
gracies;)
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 19/09/2014 09:30
Hola Dimitri99!! com estàs??
Tocar, acariciar, petons pel altres zones o tot el cos, petting (fregaments del genitals amb roba), massatges per exemple amb oli... poden ser relacions sexuals (i no només la penetració), i poden ser jocs molt excitants. El més important és parlar i buscar quines coses us venen de gust fer i on els dos estigueu d'acord (mai fer res que l'altre no vulgui). Tot això pot ajudar a conèixer millor, no avorrir-vos, anar investigant, utilitzar la imaginació, i sobretot, disfrutar!
una forta abraçada!!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: