loveliars
loveliars
Any: 1995
Comarca: Baix Empordà
Data: 18/09/14 19:01
ajuda siusplau, urgeent!
Fa uns quants dies, ho vaig fer amb el meu xicot i ell en va acabar dins. A l'hora de netejar-me, vaig veure que hi havia com una mena de fluix blanc que semblava semen, vam utilitzar condo pero no ho vam comprovar i nose si s'ha trencat o no:/ Als dos dies de fer-ho, em va baixar la regla i em vaig prendre la pastilla del dia despres per si de cas, i fins ara estic amb la regla que em baixa ni molt ni poc, ja porto aixi 4 dies i la regla acostuma a durar-me 7. El que voldria saver es si hi ha risc d'embaras o no, i no se si sera psicologic o no pero ultimament menjo mes, em fa mal la panxa, la tinc com 'inxada' i tinc molts canvis d'humor. A tot aixo, he d'anyadir que a casa meva hi han molts problemes i voldria saber si 'aquests sintomes eren per l'estres dels problemes de casa, per la regla, o pel que es diu, 'un embaras', tot i que crec que es massa aviat per tenir sintomes d'ell...Molt petons! Responeu aviat si podeu:/
IESP
IESP
Data: 19/09/2014 16:24
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Moltes gràcies per utilitzar el consultori!

Si el preservatiu s'hagués trencat al treure'l ho haguéssiu vist, per tant, tranquil•la! A més si et vas prendre la píndola del dia després encara més tranquil•la.

El flux que vas notar que sortia probablement era el teu propi flux, potser aquell dia et vares excitar més que altres dies i per aquest motiu et va sorprendre!

L’estrès pot fer que la regla s'atrassi o s'adelanti però tard o d'hora baixarà.

Una abraçada,

Helena Angel @HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: