Mareta
Mareta
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 06/10/14 19:23
54kg..
hola, em soc una noia de 13 anys(casi14) i medeixo casi 1.60, pesu 53kg... esta be? cada cop tinc mes complexes... nose que fer... se que haig de menjar eqilibrat(sa), i fer esport etc... pero apart? nose, em podries donar algun consell per no veurem grassa? no vull caure ni en bulimia ni res d'aixo (esta clar que no caure, pero nse..)
ajuda siusplau:)
gracies<3
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 09/10/2014 17:44
Hola Mareta! El teu pes està molt bé, així que pots estar tranquil·la! No necessites perdre res!. El que has de fer per assegurar-te un bon pes, com el que tens, és menjar equilibrat i fer esport. I el que és molt important per a que et trobis bé és que et valoris positivament, et donis permís per equivocar-te com tothom, t'acceptis tal i com ets i et rodegis de gent que et faci sentir bé. Parla amb amics i familiars sobre com et sents també t'ajudarà a sentir-te bé. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: