Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/10/14 22:04
CUIXES E
jo sempre e tingut un complexe tinc les cuxes molt gordes noet pensis que soc com les noies aqueste que diuen que estan gordes i no u estan jo si que o estic medixo mes o menys 1,60 i pero 70 Kg. JO si que estic gorda. Pero el meu problema es que per molt que baixi la panxa tinc unes cuixes, ffes i molt gorde , molts pantalons els trenco de rozedura de les cuixes per aixo mateix et volia preguntar si hi ha algun remei que pugui fer amb aquet problema.

GRacies esper que em pogeu ajudar
ll*ll
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 23/10/2014 19:33
Hola,
Primer de tot dir-te que no existixen receptes ni dietes màgiques que canviin el nostre cos. El més important és que tu no tinguin una obsessió amb el teu cos que et faci viure malament i incòmode. Si veus que no pots canviar aquest punt de vista cap al teu cos és un bon moment per demanar ajuda als experts per a poder-te sentir millor amb tu mateixa.
T'animo a que segueixis endavant i buscant els coses positives que tens i que et poden ajudar a superar aquesta etapa de canvis.

Una abraçada!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: