anonima21
anonima21
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 15/10/14 21:27
AJUDAAAA!! m'he penjat d'un noi que no conec
Fa 1 any que anan cap a casa amb autobus veia un noi i ens miravem i tal pero aixo ha anat a mes i cada vegada que ens veiem no ens treiem la vista de sobre i com baixo unap arada abans que ell quan baixo sempre em guinya un ull o em llença un peto pel vidre i nose com me acabat penjant d'ell...el problema es que nose com es diu ni l'edat...nomes se que va a l'escola del vei d'una amiga meva i que l'escola esta al mateix barri. Que puc fer?? AJUDA SIUSPLAU
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/10/2014 18:02
Hola AlmaGG! Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal. Bé, doncs sembla que la cosa va bé...el pròxim dia podries fer un pas i demanar-li alguna cosa. Confia en tu, ell també t'està donant senyals.

Diga-li un com es`tas, o diga-li adeu abans de marxar...etc

Endavant!

Eli AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: