asdfghjklñ
asdfghjklñ
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 16/10/14 19:01
PES ADEQUAT?
Tinc 13 anys, d'aquí poc en faig 14, no tinc gaire pit pero tinc cul, jo em veig una mica prima pero tampoc massa, abans em veia massa prima i estava malament amb mi mateixa. en les dues ultimes setmanes he pujat 2 kg. medeixo 160cm i peso 45kg el meu pes es adequat?
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 31/10/2014 08:40
Hola! El teu pes és adequat sempre que mengis de tot, equilibrat, suficient (sense passar gana) i et trobis bé. Si et veus massa prima no t'amoïnis, hi ha persones que són primes per genètica i no passa res sempre i quan mengin bé. I molt important, encara ets joveneta i el teu cos s'ha de desenvolupar, ja veuràs com a mida que vagis madurant el teu cos anirà prenent formes, i tot i no engreixar, et sortirà pit, la cintura s'afinarà i et veuràs millor. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: