teenagerpower
teenagerpower
Any: 1997
Comarca: Maresme
Data: 18/10/14 17:26
em surten coses lletges a la boca
Ja es el segon cop des de que va començar la tardor que em surt una cosa al llavi (crec que pot ser un herpes). És com una bombolleta que te a dins un liquid. Es super lleig i ho passo fatal quan em surt...

La meva mare diu que es perque pico entre hores i menjo "porquerietes" pero no men refio gaire...

per que em surten? (aixi si ho se, ho puc intentar evitar) i un cop ha sortit quants diez dura?
hi ha algo que pugui fer perque desaparegui el mes aviat posible?

Siusplau ajuda!!!
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 31/10/2014 08:46
Hola teenagerpower! Sí és veritat que menjar dolços, embotits, xuxes, etc en excés pot afavorir l'aparició d'herpes a la boca, però la veritat és que l'origen de l'herpes pot ser molt divers. Un cop surt pot durar uns quants dies i, a vegades, un cop ha marxat torna a sortir. El que has de fer és anar al metge o la farmàcia i explicar-lis, ells et donaran un tractament per treure'l. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: