Mimii
Mimii
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 21/10/14 17:45
Em mola un pero és... AJUDA
Hola! Estic fent 4t d'ESO, i aquest any la meva classe està pel davant de les de 1r d'ESO. I ha un nen super mono que sempre ens fem miradetes i crec que hem comença a agradar... Que faig? Ell es tres anys mes petits... Passaria algu si em lies amb ell? Ell voldria? Moltes gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/10/2014 19:55
Hola Mimii,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

No pateixis, és normal que sentim atracció per les altres persones. I les miradetes són molt divertides! De totes maneres, abans de plantejar-te res amb algú, primer és important que el coneguis. Intenta començar alguna conversa, saber què li agrada, si teniu interessos comuns, per on passeu cadascú... Així podràs saber millor si t'agrada o no i si noteu la diferència d'edat.

Una abraçada!
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: