loooool2208
loooool2208
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/10/14 17:06
HOLIIS <3
Bon dia adolescents!! (anonims siusplau)

Soc una noia i fa uns dos anys o així vaig començar a masturbarme, primerament ho vaig fer nomes estimulant el clitoris perquè no volia arribar a més, però després vaig trobar un objecte a casa que tenia forma de penis però més petit i vaig començar a masturbarme amb això, però ara sento que necesito més, que necessito masturbarme amb alguna cosa més gran, hem podrieu dir amb que siusplau, amb coses tipiques que hi hagi a casa o algo esque no vull comprarme un objecte sexual per que no hem pillin. I també volia saber si això de que hem masturbi pot afectar després a l'hora de mantenir relacions, i com obtenir més plaer, en diferents posicions o com? Perquè he probat de masturbarme en la tipica posició boca dalt però voldria saber més formes-

Moltes gràcies adolescents!
IESP
IESP
Data: 30/10/2014 11:46
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Amb la teva consulta entenem que quan et masturbaves a través del clítoris arribaves a l'orgasme i senties plaer, i quan introdueixes objectes no sents massa plaer perquè ens demanes com obtenir-ne més... potser podries estimular clítoris en comptes d'introduir objectes.

El millor és que si vols seguir introduint ho facis amb els dits o bé et compris un vibrador o dildo, ja que són objectes especialment dissenyats per a aquest tipus d'estimulació vaginal.

Gràcies per utilitzar el consultori!

Una abraçada!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: