UnÀlies
UnÀlies
Any: 1996
Comarca: Osona
Data: 26/10/14 19:52
No em ve de gust el sexe
Hola, resulta que a mi no em be de gust el sexe. No li veig la gracia. Osigui entenc que la gent ho faci etc, pero a mi com que no em cal, no en tinc ganes. No bull preguntar si es normal o no, peque obviament em semblaria una falta de respecte que algu ho opines, doncs cadascu es com es. Pro si magradaria consells, ja que suposo que es dificil trobar a algu igual no? Merci
IESP
IESP
Data: 31/10/2014 12:27
Hola!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, donar-te les gràcies per la teva consulta!

Evidentment, cadascú és com és! I l'interès en la sexualitat varia segons la persona.

El que no entenc és que, si no hi estàs interessat/da, quins consells vols? A més, pensa que la sexualitat no només s'expressa amb els altres, sinó també amb nosaltres mateixos: som sers sexuals des que naixem! :)

Et diria que amb el temps, segur que parlant coneixes a algú que pensa com tu, i us enteneu perfectament!

Espero haver estat d’ajuda!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: