Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 22/11/14 17:11
dos problemes en un
Problema 1:
Hi ha un noi mes gran que jo que m'ha demanat per sortir. Jo crec que encara soc petita i li vaig dir aixo mateix a ell. El que passa es que el seu millor amic, es tambe un dels meus millors amics i em demana siusplau que surti amb ell. Esta intentnt posarme gelosa dientme que te una novia i tal... pero jo no li faig ni cas.
Com puc fer que enengui d'una vegada que no vull sortir amb ell?

Problema 2:
Crec que el seu millor amic (tambe el meu), li agrado, perque sempre em posa cors i em diu "tkm" pero jo no vull cap tipus de relacio amb ell (en plan sentimental), la cosa s'esta posant molt enxanxosa i no se que fer.
Al gun consell?

El que passa tambe es que els veig cada dia a l'insti i em fa molt de corte...
Ja no se que fer.

Una abraçada!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: