laura44
laura44
Any: 1997
Comarca: Baix Penedès
Data: 15/12/14 22:35
Embolic :SSS
Hola bueno volia una mica d'ajuda o més ben dit consell, porto 6 mesos amb el meu novio, pero abans vaig tenir una relació amb un noi que només vam estar de lio perque ell no volia res més amb mi i em va rebutjar dos cops i llavors jo ja no vaig insistir més per tenir una relació amb ell i ara no parlem, però de vegades el trobo a faltar moltisim perque vaig estar dos anys pillada per ell i ara quan estic amb el meu novio que estem super bé, avegades penso en l'altre noi i ara ell m'esta buscant osigui diu que encara m'estima que s'alegra de que estigui feliç i tal però que m'estima i que s'anpenedeix de rebutjarme tots aquells cops i clar jo ara nose que fer perque estic molt bé amb el mmeu novio i l'estimo però tambe estimo al meu ex... si em doneu algun consell estaria molt agraida un petonas!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/12/2014 18:50
Hola laura44! Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs és una decisió que has de poder prendre amb serenitat i tu mateixa. Hi ha el teu nòvio en joc.

Et diría que et donis un temps per veure que`va passant de més. Per veure si realment és important el eu et demana l'altre noi o si només és un trobar a faltar passetger i de " ara que no et tinc , ara si que m'agrades, però si tornem no se què passarà".

Hi ha moltes formes d'estimar i has d'estar convençuda de que t'estimen de manera sincera i clara.

una abraçada

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: