lisa28
lisa28
Any: 2000
Comarca: Garrigues
Data: 21/01/15 14:14
plaeeeeeeerr
un de la classe estavem de lio i em va dir que tenia pinta de mamarla molt be i jo doncs ho vaig voler demostrar i vam anar a un bany de l'escola i vam tindre sexe oral i em va posar dits, el que més em va agradar va ser que em poses dits així que li vaig explicar a una amiga meva aquesta es va calentar i com estavem a casa seva ens vam començar a liar a fotrens dits xupetons... em va agradar això vol dir que soc lesbiana?
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 28/01/2015 16:13
Hola Lisa28!
Desconec si la teva consulta és veritat o no, però has de tenir en compte que en el sexe oral existeix el risc d'infeccions de transmissió sexual, per tant sempre s'ha d'utilitzar el preservatiu.
Sobre els dits, has de saber que les parts més sensibles dels genitals femenins estan a la part exterior.
I en relació a ser lesbiana, el fet de tenir relacions sexuals amb una persona del mateix sexe no vol dir ser lesbiana. L'orientació sexual és defineix per de qui t'enamores, i no amb qui tens relacions sexuals.
Espero haver-te ajudat amb el dubte!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: