Anònim92
Anònim92
Any: 1998
Comarca: Alt Camp
Data: 21/01/15 17:52
(?) soc rara (?)
Hola, tinc 16 i no se si es estrany però mai he sentit la necessitat de masturbar-me... amb les meves amigues ens contem lliurement aquestes coses i s'estranyen molt pel meu cas, soc rara?
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 28/01/2015 16:30
Hola Anònim92!!
No tenir necessitat de masturbar-se no vol dir que sigui rara! La sexualitat és molt més que masturbar-se o no, i mai mai ha de ser per obligació o perquè els demès diuen que s'ha de fer.
Cadascú va coneixent i descobrint la sexualitat de manera diferent, la comunicació, enamorament, els sentiments, també en formen part.
Sobre la masturbació comentar-te que és l'eina que tenim per conèixer quines zones agraden més i resulten més excitants del propi cos. (només un detall, les zones més sensibles dels genitals femenins, estan per la part exterior, i no introduint dits).
Espero haver-te ajudat!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: