nomaol
nomaol
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 04/04/15 01:18
És una mala senyal sangrar mentre es practica el sexe?
Hola, sóc una noia de 15 anys que practica sexe amb el seu novio desde fa 9/10 mesos, fins ara no havíem tingut cap problema però fa tres dies que en el moment en que mantenim relacions sexuals em surt sang i desprès de fer-ho,quan orino, també. Estem una mica assustats i per això m'agradaria que em resolguis el dubte, moltes gràcies.
IESP
IESP
Data: 22/04/2015 19:14
Hola Nomaol!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga de l'IESP. Gràcies per la confiança!

En les primeres relacions pot sortir una mica de sang fruit del trencament de l'himne. I si estàs a punt de tenir la regla o tot just acabant-la també pot ser que en acabar surti una mica de sang. Però si no és el cas, i ja fa mesos que manteniu relacions sexuals i en les anteriors no hi havia hagut sagnat ni cap problema, el que nosaltres et recomanem és que facis una visita al ginecòleg perquè pugui valorar-ho.

Una abraçada!


Mariona Busto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: