pepapig
pepapig
Any: 1997
Comarca: Priorat
Data: 12/04/15 13:53
dubtes
Bones, primer de tot gràcies pel consultori. No sabia ben bé si calificar aquesta pregunta a l'àmbit de sexualitat o psicologia.
En fi, sóc una noia lesbiana que te parella, i estem molt bé, jo me l'estimo. No li posaria els cuernos amb ningú pero hi ha una altra noia que em posa molt(ja mhi he liat). Aquesta altra noia em busca i realment m'encantaria tornar-m'hi a enrollar, però que jo m'estimo molt a la meva novia, sento molt. Arriba un punt que em torno boja i ja no se si potser li tinc més apreci que amor, o que es. I perquè l'altra noia em posa tant i em fico tant nerviosa al veure-la. I si estic per l'altra noia? Puc estar per dos a la vegada? Es complex.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/04/2015 17:03
Hola peapig! Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Docns cadascú decideix fins on té els límits. Hi ha molta gent que ens pot atraure. Fer el aps o no és una decisió eprsonal de fins on vull posar límits i respectar la meva relació, per no haver d'assumir conseqúències per els que no estiguem rpeperats, com pot ser que la parella ens deixi.

Dóna't un temps i veuràs com van les coses. No cal decidir ara!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: