Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 02/06/15 02:25
feta un lio...
Hola! Tinc un problema... tinc 17 anys,soc noia. Hi ha un noi que em te feta un embolic... el cas es que crec que fa un temps m'agradava una mica, pero no vaig arribar a reconeixer-ho mai, a mes, sabia que a ell li agradava la meva millor amiga, pero a ella ell no. Sempre ens hem portat be ell i jo, pero aquest any ens hem començat a portar millor i a principi de curs jo vaig tenir un novio, pero el vaig haver de deixar perque no m'agradava i em sentia malament perque tot el dia tenia l'altre al cap. Ara ens portem molt be i a mi m'agrada moltissim, pero crec que ell nomes em veu com una amiga i ja esta, crec que ara li agrada una altra amiga meva, i no se que fer, perque a vegades tinc la sensacio que potser puc tenir alguna possibilitat, pero tambe es cert que quan t'agrada algu tu sol et fas les il.lusions... no vull dir-li el que sento perque llavors el perdria del tot, i potser es millor tenir-lo com a amic que no tenir-lo... pero no me'l trec del cap, vull oblidar-lo pero no se com fer-ho!! Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/06/2015 16:47
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs no et queden més opcions que expressar el que sents i arriscar-te a que et digui que si o que no, o oblidar-lo. Per oblidar-lo has de passar per un procés. Si cada dia et centres en tu i enses en fer plans per tu i conèixer gent aniràs més ràpid.

Cada cop que et vingui el seu pensament has de dir-te prou, i canviar de pensament o activitat i distreure`t. Com menys espai ocupi al teu cap més ràpid aniràs!

Tu pots!

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: