gateta2710
gateta2710
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 08/09/15 00:10
No sé que fer...
Hola! Us demano consell sobre una cosa que m'esta trastocant una mica. Hi ha un company meu que m'agrada, ell es molt tímid i jo també, quan parlem les nostres conversacions són bastant obvies. I quan el veig pel carrer em saluda molt tímid. He vist varies coses que em fan pensar que li puc agradar, mirades etc. Nose que fer em desconcerta molt! Ajuda pliiss!! Gracies :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 06/10/2015 18:38
Hola gateta!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Sembla que la relació va avançant, no? Si és molt tímid potser us anireu coneixent més a poc a poc... però el ritme el poseu entre tots dos, recorda-ho!

Si a tu et ve de gust quedar-hi, proposa-li! I si no, pots treure el tema per whatsapp i així tirar alguna indirecte al respecte... a veure com reacciona!

Disfruta d'aquesta sensació i deixa que evolucioni!

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: