JOANETA
JOANETA
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 21/04/16 21:33
És normal encara no haver-me liat, o haver tingut cap relació amorosa amb 13 anys?
Hola!
Sóc la Joana, mira. amb 13 anys que tinc. de totes les persones que conec, un 90% s'ha liat. qunt em pregunten si he tingut algun cop novio, o si algun cop, m'he donat un "pico" i contesto que no, em miren amb una cara, que em fa sentir malament. No ser el que he de fer, si començar a buscar novio, estar de "lio" amb algun noi, o deixa-ho estar.

La veritat és que jo també sóc una persona romantica, i amics meus, em diuen que sóc bastant lligona, i que per molt que no tingui un molt bon cos, i no sigui una pivona, sedueixo, hem vaig declarar a un nen,i ell em va dir que si li demanava que diria que si, però em van entrar elss nervis, i vaig dir que no estava preparada, tinc por que, com que mai he tingut el primer cop, dons, no ser tampoc que haig de fer, com haig de donat els petons, o que li haig de dir ala meva parella, tinc por de tenir la meva primera parella. Jo somio molt en la parella ideal. i des de adolescents, que ens agradem mutuament, però quant tinc opurtunitat, dons la desaprofito.

Siusplau!!!! necesito la vostra ajuda.... es que estic desesperada.....
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/04/2016 05:41
Joana! Come stàs?

Gràcies per escriure'ns!

Doncs la veritat és que és molt normal que amb 13 anys no t'hagis liat amb ningú o que no hagis tingut cap relació amorosa.

Per tant, no pateixis pel que diguin els altres o per les cares que posin. El més important és que quan tu decideixis liar-te amb algú o tenir parella ho facis perquè tu realment vols i no perquè els altres et diguin si és hora o no.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: