Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 22/06/16 21:51
Ua es que, vull parella o no en vull? Quina vida amorosa més difícil.
Hola!
Jo tinc ganes de tenir una relació seria, però no sé si estic preparada. Perquè m'estimo a mi mateixa i ja sé el que vull. O sigui simplement pel fet de que ja m'he adonat de qui vull en la meva vida i qui no, i jo vull començar una relació amb algú. Perquè he madurat molt i els embolics que tenia de tant en tant amb algú, ara em semblen una tonteria, perquè jo tinc ganes d'estimar i compartir la vida amb algú.

Ara us explicaré el que vé.
Ja que és estiu últimament vaig a la piscina pública del meu poble amb amics, i hi he anat dues vegades. El primer dia em va cridar l'atenció el socorrista, és guapo i molt agradable. Jo em vaig quedar sola fins les 8h que tencaven i quan anava per marxar, pel camí, el socorrista em va parlar així del pal fins que ens vam dir adéu.
Després, avui, ha sigut el segon dia i fins les 7 o aixi que no shan anat els meus amics (i clar, jo visc a prop i per anar a casa i no fer res em quedava ja a la piscina) doncs estava a la tovallola i el socorrista m'ha oferit que es seiés amb ell a un banc que hi havia a davant. Hem estat parlant una bona estona, una conversa molt agradable, la veritat. I fins i tot s'ha oferit per portar-me a casa, però li he dit que no cal, que visc a prop.
Llavors, mhe anat i mhe esperat a fora, perquè portava una bossa amb moltes coses i m'havia d'organitzar com portar tanta cosa, veig que ell surt i s'ofereix altre cop per portar-me, jo li torno a dir que no. M'envaig caminant i es queda passant lentament pel meu costat amb cotxe i m'ho torna a preguntar, en plan... segur? Perquè em veia molt carregada i jo que no no.
Total que no sé, ha intentat lligar amb mi avui quan parlavem i bé, no m'ha importat pas, perquè és un noi que sembla de puta mare. Nosé... el pròxim cop que hi vagi li demano el número... o...? Es que no sé que fer perquè m'agrada el tiu! Però tampoc em vull il·lusionar i no vull cap mal entés, tot i que no passa res, tothom té dret a equivocar-se.

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/06/2016 07:30
Hola Petita!

El que pots fer és anar a poc a poc i no córrer. Si ell t'agrada i, de moment, aneu parlant a la piscina, aprofita aquest espai i aquesta estona per anar-lo coneixent i potser en algun moment ell et demana el telèfon o li pots demanar tu si et ve de gust. Però no corris.

Sort i bon estiu!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: