Juliet
Juliet
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 28/06/16 11:44
M'agrada, Li agrado??
holaa de nou adolescentsss!!
mireu aquesta vegada vinc a fer una consulta sobre un noi que crec que a mi m'agrada bastant, es a dir estic tot el dia pensant en ell, com em tracta i tot i esk es monisim!!! total que nose si li agrado o no. ens coneixem de fa molt de temps ja que anem al mateix curs i a la mateixa escola pero a diferentes clases, pero aquest any em coincidit amb el grup d'amiguets de l'estiu i em tracta super be i em ric molt amb ell hem anat tots els amics al cine varis cops i 2 dies em va tocar al seient del seu costat i en un moment romantic de la peli li vaig ficar el cap al seu ombro i ell va apollar el seu cap al meu , crec que desde alla em va començar a agradar de veritat! també em fa pesigolles i em bsuca bastant pero tot aixo es molt maco i tal pero hi ha un problema.... pel whatsapp no parlem gents! jo l'inetnto obrir pero sempre soc jo i ell mai te temes per continuar parlant i pues tambe em ratllo per aixo pk si li agrades paralira amb mi no?? bua nose espero que em resolgueu el dubteee!!
MOLTISIMES GRACIES ADOLESCENTS!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/06/2016 06:15
Hola Juliet-A!

Aaaaaai!! quina situació més tnesa oi? i quin neguit sobre el que passarà! Doncs... així comencen les històries! i pot ser que vagi a més o no... no ho sabem. I realment no et podem dir si li agrades o no pequè no tenim poders màgics per endevinar-ho però necessites una mica de paciència i així aniràs veient com va tot.

I sobre el whatsapp... i si li demanes com és que el lno et diu mai res?

Potser ell ja està content perquè li obres tu i espera a que li parlis tu com sempre...

Sort!!

I gràcies per escriure'ns!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: