Anonim
Anonim
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 15/07/16 18:49
vacances
hola d'aqui poc me'n vaig de vacances amb els meus pares però deixem a casa al meu gos i jo me l'estimo moltisim al meu gos i hem dona pena deixar-lo, llavors el deixem amb un familiar a cuidarlo i hem dona molta pena la veritat i no vull anar-me de vacances sense ell, perquè el trobaré moltisim a faltar, que faig?
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 07:00
Hola neoyorkina!

El més important és que deixis el teu gos en bones mans, algú que també el cuidi!

És molt normal que el trobis a faltar quan marxis però no sé si al lloc on aneu us el podeu emportar. Heu contemplat aquesta opció amb els teus pares?

M'agrada moltíssim que t'estimis tant el teu gos! Jo no he tingut mai cap animal a casa però sóc vegana i sneto un gran respecte pels animals i és molt important que persones com tu demostrin que es pot sentir un gran amor per ells.

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: