Logotip de Adolescents.cat
CH_15
CH_15
Any: 2001
Comarca: Palma
Data: 20/07/16 21:34
Estic fent el correcte?
Hola! Em dic Chantall i tinc 15 anys. Fa uns dies vaig entrar en un foro d'aquells on pots parlar amb diferents persones. La cosa esque em va obrir un noi,em va caure bé i en vam donar els Skypes. Portem parlant només quatre dies,i sento coses per ell molt fortes,però hi ha uns quants problemes, Jo visc a Mallorca i ell a Madrid,ell té 20 anys i jo 15,i cada vegada que parlem ha de sortir el tema del sexe per mig. Soc partidaría de que el sexe no ha de ser un tema tabú, Però no vull fer-ho amb una persona gairebé desconeguda. Li he dit el que penso al respecte,però sempre s'acava enfadant,i no vull que es snti així.
Què puc fer? Ajudeu-me,no se que fer!
Petons i una abraçada enorme.
IESP
IESP
Data: 21/07/2016 16:02
Hola Chantall!

Aquestes situacions ens poden semblar divertides, emocionants i excitants, però en llegir-te ens salten les alarmes i ens preocupa que la història pugui acabar malament i que pateixis.

Com saps, les relacions a través de les xarxes poden portar molts enganys, podem inventar-nos l'edat, on vivim... el fet que ens diguis que et sap greu que ell se senti d'aquesta manera pot fer que tu en algun moment cedeixis a fer quelcom que no t'agradaria fer (enviar una foto o vídeo pujats de to, per exemple).

Recorda que quan enviem material per internet perdem el control total, i per tant hem de vigilar molt!

Et recomanem que et mantinguis ferma en la teva decisió, i si ell dubte de tu i et fa sentir malament, allunya't. Ningú ens ha de fer sentir malament per les nostres decisions o valors.

També és important que si tenim contacte virtual amb algú, els pares ho sàpiguen.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: