noia
noia
Any: 2000
Comarca: Baix Ebre
Data: 23/07/16 14:31
DEPILACIÓ
Ara que es estiu m'agradaria depilar-me tot el púbis. Apart de que es comode a l'hora de portar el bikini tAmbé és per la meva parella. Però l'altre dia li vaig dir a la meva mare i la seva resposta va ser que si hi ha pel és per alguna cosa. Nose com convencela perque realment es una cosa que vull fer no per el meu novio sino per mi. Com la puc convencer? Ceeieu que es dolent?
IESP
IESP
Data: 26/07/2016 17:06
Hola noia!

La decisió de depilar-se o no qualsevol zona del nostre cos, ha de ser pròpia i no perquè la nostra parella ens ho demani.

T'adjuntem un article que varen penjar els redactors d'Adolescents.cat on parlaven precisament dels riscos de depilar-se el pubis completament:



El que pots fer, per començar, és depilar-te les engonals una mica més entrades, d'aquesta manera aconseguiràs que amb el biquini o banyador no es vegi cap pèl. Parla-ho amb la teva mare, a veure si aquesta opció la convenç.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: