Jk
Jk
Any: 2000
Comarca: Alt Urgell
Data: 21/09/16 23:53
Una Relació Complicada
Hola!! Fa uns dies que la meva parella (la qual portem 6 mesos) m'ha demanat un temps pel fet de que siga molt controladora i gelosa. Ell diu que no confio en ell i no és així. Un dels motius pels quals m'ha demanat un temps és perquè em fico gelosa quan queda amb ex-novies per dinar o quan parla amb elles per whattsapp. Els i he preguntat a les meves amigues i elles m'han dit que és normal que estiga gelosa; en cambi ell diu que no hauria de ser així. També li he demanat consell a la meva mare i ella m'ha dit que es impossible no estar gelosa si resalment l'estimo. He decidit de ser més liberal per ell, és bona decisió o no?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 24/09/2016 17:34
Hola!

Jo no et puc dir si és una bona decisió o no. Es tracta de buscar l'equilibri perquè tu et sentis més segura en aquesta relació. Si ets capaç de ser més "liberal" i estar tranquil·la, endavant!

La confiança es crea entre tots dos, no és fàcil, però és un dels pilars d'una parella. Què et molesta? Que quedi amb les seves ex? Que no t'ho digui? Que no t'expliqui de què han parlat? Que no et convidi?
Què necessitaries que passés perquè tu sentissis que confies en ell plenament? Potser l'hi pots demanar ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.laiasala.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: