J2003
J2003
Any: 2003
Comarca: Priorat
Data: 22/09/16 18:56
MASTURBACIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hola,jo soc una nena que es masturba,no puc evitaro es una cosa a la cual estic acostumbrada.Aquest no es el cas.El que passa es que soc una masturbadora impulsiva i no si es trencat l'himen,jo me masturbo amb els dits.Com podria saber si soc virgen sense anar al ginecoleg?

Gracies,Adeuu

ADOLESCENTS.CAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 20:34
Hola J2003,

Si no has tingut relacions sexuals amb penetració ets verge. La concepció de la virginitat és molt cultural i culturalment està relacionada amb el fet que l'himen estigui intacte però això és una idea antiga.

L'himen el podem tenir fracturat abans de la primera relació sexual, amb un impacte fort, fent esports on l'elasticitat sigui una base, amb l'ús de tampons o amb la masturbació si introdueixes dits dins la vulva. Però això no significa que no siguis verge.

Una abraçada i gràcies per escriure!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: