Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 22/09/16 20:53
Recta final 😚
Estem aixi aixi de començar una relació ell i jo, despres de molt molt de temps agrada-nos, i esque fa poc em començat a totnejar de veritat. Per exemple, sempre m'ofereix la seva ajuda, em diu guapa sempre per wats, ens fem dos petons sempre que ens veiem, avui m'ha portat a casa amb el cotxe de sa mare, es xuleja devant meu jugant a basket (es pensa que m'impressiona 😏)... El cas es que no se si fer el pas final jo o millor esperar-me?
Estic molt molt enamorada i ja fa un any!!! No hi ha tio mes especial al mon, senzill i guapo!! No puc demanar messss!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2016 17:23
Hola andorrana!

I què és el que tira enrera? Si aquest noi t'agrada, et cuida, t'hi sents còmode i sembla que us agradeu mútuament.... on és el problema? No tinguis por!!! Arrisca't!

Una abraçada i disfruta d'aquesta sensació d'enamorament, que és molt especial ;)
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: