Marina
Marina
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/09/16 17:17
Crec que m'agrada el meu amic...
Hola,
La qüestió és que nose si m'agrada el meu amic. Jo ara estic fent 4t i portem junts tota la ESO. A finals del curs passat ell estava molt carinyós amb mi tot el dia, ens feiem bromes i sempre intentava estar aprop meu i abraçar-me, acariciar-me...etc i tothom ens deia qe acabariem junts algun dia. És a dir, que hi havia un rollo molt raro entre nosaltres, perquè erem amics però tontejavem. Fins que va arribar l'estiu i ell em va dir que li molava un altra tia i aixó a mi em va descolocar molt. Durant l'estiu no ens vam veure fins a finals, una nit on també vam tornar a estar super carinyosos i vam tontejar i tot aixó.
Fins ara que hem començat de nou l'institut i nose que fer.
Perquè durant l'estiu em va agradar, però ara ja no sé qe sento, perquè segueix haventi tensió entre els dos i som amics. Però el veig i nose que fer, no estic segura de si ell sent algo o no...i tampoc sé com preguntar-li o averiguar-ho, ni m'atraveixo a llençar-m'hi.
Algun consell de com podria fer-li notar que m'agrada/m'atrau, o de com apropar-me a ell??
Moltes gràcies, i espero que m'hagueu entès :)
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 20:19
Hola Marina,

Com sou amics i per tant teniu confiança, podríeu trobar un moment per comentar el què ha passat aquest estiu, explica-li com et sents, com t'has sentit, i la confusió que suposa per a tu el seu canvi d’actitud cap a tu. Expressa què sents per ell per a que pugui entendre què passa entre vosaltres.

Parleu des de la confiança i la sinceritat, potser així podràs aclarir tot aquest embolic.

Una abraçada i gràcies per escriure!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: