Anònim
Anònim
Any: 2003
Comarca: Baix Empordà
Data: 23/09/16 21:13
Estic confosa
Hola,
Estic molt confosa,no sé k fer. Us explico, fa unes 3 setmanes mes o menys el que m agradava em va demanar sortir, però ara no sé k ha pasat k a la cara ens costa parlar i em sembla que ell ja no em vol parlar ni per Whatssap, no se que fer per acabar amb aquesta situacio. Però hi ha un altre cas esk ara em dona la sensacio k sento algo per un altre nen.
Estic ven confosa.
Gràcies!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 20:37
Hola Anònim,

El més important és que puguis ser sincera amb tu mateixa, si no t'agrada la situació actual amb aquest nen (al marge que t'agradi un altre o no), el que podries fer és parlar amb ell de forma més sincera que puguis. Potser li faràs mal però no pots estar en una relació ni en una situació que no et fa estar còmode. amb aquesta conversa que iniciaràs, potser podeu trobar una solució per a continuar de forma més còmode pels dos, o no.

Una abraçada i gràcies per escriure!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: