ANNABALI
ANNABALI
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 23/09/16 21:50
AMIGUES
HOLA!!!Tinc un problema i és que no estic gaire bé últimament. Tinc una amiga,que som millors amigues sense ser-ho(nose si m'entens jeje) i estem molt unides però ara s'ha acoplat una altre que no era del grup d'amigues i la frase que diu:" de fora vingueren i de casa ens tregueren" doncs em passa el mateix... Ara quan vull parlar amb ella tot el rato l'agafa de la mà i la vol només per ella i és molt possesiva!!!! Jo he parlat amb la meva millor amiga sobre això i em diu coses com que no que jo sempre sere la seva millor amiga però és que no canvia res i estic farta. tinc ganes de matarlaa!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 25/09/2016 18:10
Hola,

Entenc la teva sensació, però potser tu també estàs sent una mica possessiva, no creus?
Les relacions d'amistat canvien i evolucionen amb el temps.... i també s'enriqueixen quan apareixen noves persones. Per què no proves de conèixer una mica millor aquesta nova amiga?

Al final, no acabem tenint una "millor amiga", sinó que al llarg de la nostra vida tenim més d'una "millors amigues". Són persones que ens coneixen, ens accepten i ens complementen. Deixa entrar nous aires a aquesta amistat i confia que us enfortirà.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: