Marina
Marina
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 01/10/16 21:47
No sé fer
Bueno el problema que tinc és que m'agrada una persona. Ell sap que m'agrada però no m'ha dit res només m'ha ignorat. Abans de que sapiques que m'agrada no parlavem però almenys no m'ignorava. Ara no em diu ni hola ni adéu i quan em veu baixa la mirada. No sé que fer li dic algo no tinc ni idea de que fer. Si us plau digueu-me que fer.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/10/2016 21:43

Marina, hola!

De vegades, les persones, sense dir-nos res ja ens ho diem tot. És molt important que vegis que si algú t'estima i vol estar amb tu. T'estimaria i estaria amb tu. 

Algú que deixa de saludar-te, es mereix que perdis un segon pensant en ell? Sabem que és complicat però és molt important que tu siguis la primera persona que et faces respetar i no permites que el ten por dediqui temps a algú que no et dedica ni un "hola".

Cuida't molt a tu mateixa perquè és molt important que siguis la primera que es faci respectar!

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga. Meràkia
Instagram: @elenacrespi81

Web: www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: