mac
mac
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 01/10/16 22:46
urgencia! estudiar i esport o nomes estudiar?
holaa, tinc un problema i és que just ara he començat 1r de bat cientific i una de les extraescolars que faig es golf i el que passa es que ocupa molt de temps lliure ja que jugo el cap de setmana i un dia entre setmana i la resta de dies tambe els tinc ocupats. en golf estic empitjorant encomptes de millorar ja que tinc molta feina de l'institut i no se com organitzar-me i no puc parar de pensar en coses de l'institut en comptes d'estar concentrada en jugar, i hi ha hagut dies en els quals he plorat o he estat a punt perque ultimament vaig empitjorant. he arribat en pensar en deixa-lo pero esque des de petita hi jugo i no se fer un altre esport i considero que ja soc massa gran per canviar. Què puc fer?? ajuda siusplau!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/10/2016 21:46

mac! hola!

Tothom et dirà que els estudis són molt importants i realment ho són per brindar-te l'oportunitat d'estudiar allò que vulguis estudiar.

I entenem que el golf és molt important per a tu. Has pensat en intentar trobar un equilibrio en el que entrenis menys?

Has parlat amb els teus pares de la situació en la que et trobes? perquè és important que ells sàpiguen com et sents i que tens tots aquests dubtes.

De totes maneres, t'agraïm moltíssim la confiança que has depositat en nosaltres i que ens agis explicar la teva situació!

Una abraçada i urda't molt!

--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga. Meràkia
Instagram: @elenacrespi81

Web: www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: