wonderful
wonderful
Any: 2000
Comarca: Cerdanya
Data: 27/11/16 16:35
"des d'aquest estiu que m'agrada molt un noi, però no ens podem veure massa sovint per culpa de la distància"
Hola adolescents.cat!!
Fa temps que llegeixo els vostres comentaris a les consultes i m'han interessat bastant ja que estic a l'època de "teenagers" i no tinc cap idea clara.
He decidit accedir a la vostra consulta sobre sexualitat ja que des d'aquest estiu m'agrada bastant un nen, anem enviant-nos missatges però els km de distància ens afecten bastant, només be a la meva ciutat per veranejar o per festes, ja que hi te els seus tiets i cosins, d'aquesta manera ens podem anar veient.
Estic molt nerviosa per el dia en que quedem perquè no en tinc ni idea del que pot passar, encara que jo sempre he cregut en el destí,
Em podrieu donar algun consell sobre com poder parlar més i tenir més relació per agafar-nos confiança? i sobre alguna idea o consell que pugem fer quan quedem, si quedar sols o amb amics, a una casa o passejant... ja que de moment volem tenir en secret el nostre tonteig, ja que voldria que acabessim sent parella pero em sembla que no podra ser de moment per els quilòmetres, i que podria fer per no recordar-lo sempre, si el trobo molt a faltar??
Perdo per si us he fet un text massa llarg

Gràcies fierees!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 04/12/2016 12:04

Hola wonderful,

Doncs precisament el més emocionant és que no sabreu què passarà ni com passarà. Nosaltres no podem dir-te què heu de fer o com ha de ser el dia que us veieu, el millor és que en parleu. Pregunta-li què li agaradria fer, què té pensat... explica-li que t'agradaria fer i què tens pensat tu per quan us torneu a veure. Dissenyeu vosaltres mateixos la vostra "cita" i poc a poc anireu construint el que sigui que vulgueu construir.

Moltes gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: