Sensenom
Sensenom
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 08/01/17 13:33
No se que sóc
Tinc un problema, i es que no se que sóc. Estic entre 4 opcions: heterosexual, bisexual, lesbiana o demisexual (aparició d'atracció sexual només en alguns casos en què prèviament s'ha establert un fort vincle emocional o íntim). A l'estiu vaig estar amb un grup de noies un dia sencer i llavors hi havia una amb la que volia estar tota l'estona, no se perquè. Vaig estar quedant tot l'estiu amb una amiga meva que ens coneixem de fa temps i ara m'ha donat per pensar com seria lliar-me amb ella. El que passa es que sóc molt tímida i no m’atreveixo a anar a dir-li algú si em puc liar amb ell/a. Vull saber ja d'una vegada que es el que sento de veritat però les tres persones que ho saben em diuen que em lii amb una noia per provar però el problema es aquest que sóc molt tímida i odio conèixer gent nova.
Contesteu-me si us plau
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 13/01/2017 14:18

Hola Sensenom!

Tenir dubtes sobre la nostra orientació sexual és força comú a l'adolescència, per tant tranquil·la! Entenem que vulguis definir-te, però et recomanem que no et pressionis tant i et donis temps per anar descobrint de mica en mica quina és la teva orientació sexual. 

Recorda que el que ho defineix és de qui ens enamorem, i això les situacions i circumstàncies que vagis vivint t'ajudaran a saber-ho. Dóna't temps, perquè ho acabaràs sabent!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.