DarkPeach
DarkPeach
Any: 2000
Comarca: Selva
Data: 05/02/17 21:24
M'atrauen més les noies que els nois i tinc novio
D'acord tinc un petit problema que porta dies rallant-me i és el fet que m'atrauen molt les noies (sent jo una) encara que tinc novio. Tinc molt clara la meva orientació sexual (m'agraden tant els nois com les noies) però no entenc gens la meva situació actual. A mi m'agrada el noi amb el que surto (però no n'estic pas súper enamorada, portem de moment un mes i pico) però a vegades penso més en altres noies les conegui o no arribant a tenir fantasies i tot.
Llavors no entenc si es que en veritat no m'agrada tant el noi amb el que surto..., o el que sento per les noies es només fantasia..., etc.
Algun consell?
PD: He de comentar que amb el meu anterior xicot va passar-me el mateix i vaig acabar tallant al mes d'estar junts perquè em vaig cansar de ell i m'agradava més una noia.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 17/02/2017 14:05

Hola DarckPeach!

El que defineix la nostra orientació sexual és de qui ens enamorem, no només qui ens atrau. De qui t'enamores, només ho pots saber tu, i el temps i les circumstàncies que vagis vivint t'ajudaran a anar-ho descobrint.

Si ara mateix dubtes sobre el que sents pel teu nòvio, dóna't una mica de temps i intenta ser el màxim de sincera amb tu mateixa i amb ell per tal de no fer-li mal i que acabi patint amb tot això!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

DarkPeach
DarkPeach
Data: 18/02/2017 23:47
Desprès de parlar-ho tant amb el meu novio com amb la meva gent propera vam decidir acabar la relació (tot i això va ser un bon resultat i ara seguim de bon rotllo igualment perquè m'entén). He decidit donar-me un temps per aclarir-me i no rallar-me, quan arribi la persona indicada de la qual enamorar-me ja arribarà, sigui aquesta noi o noia.

Moltíssimes gràcies per contestar i il·luminar-me una mica! xD

Molts petons!~ <3
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.