warrindonga69
warrindonga69
Any: 1980
Comarca: Garrigues
Data: 06/02/17 22:00
jo i els meus gossos
De vegades quan estic sola a casa m'agrada masturbarme pensant amb els meus dos gossos, penso que em pentren. Creieu qué això és una cosa normal per a una persona, és que m'estic començant a preocupar per si ho tindria que deixar de fer
Helena Angel
Helena Angel
Data: 17/02/2017 14:31

Hola warrindonga69,

Si aquesta consulta és una broma, et demanem que et prenguis més seriosament la nostra feina, nosaltres us tractem amb el màxim respecte, llegint i responent tot el que ens pregunteu, però demanem el mateix tracte per part vostre.

Si la consulta és de veritat, dir-te que les fantasies són fantasies. L'altre cosa seria que tinguessis relacions sexuals amb els teus gossos, aquí entraríem en un terreny més ètic ja que no podem obtenir el consentiment de l'animal.

Una abraçada!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: