Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 07/02/17 22:23
Està pillat per mi o per una altre?
Hola adolescents!
Ja fa des d'aquest estiu que m'agrada un nen de la meva classe. Però durant l'estiu em vaig oblidar bastant d'ell i em vaig acabar liant amb d'altres. Entrenem junts, i els divendres sóm els únics de la nostra edat que anem entrenar. Mentres correm per escalfar sempre em fa preguntes en plan, qui t'agrada, i suposo que diu en plan de broma quin és el meu desig sexual, si em faig dits.... Sempre quan em demana qui m'agrada, sempre li fico excuses com: si que el coneixes, no el coneixes, devagades li dic que son molt amics, i coses d'aquestes. L'altre dia em va dir que li fes dos preguntes intimidants, i que després jo li havia de respondre qui m'agradava i nomès li vaig fer una, i era que si de veritat li agradava una tal J****** L****, i em va dir que si. I em va obrir demanant-me si volia lio, però li vaig dir a la cara que havia vist el seu watts i tal i em va començar a dir que quin watts i resulta que va ser el seu germà, però no és que m'i porti massa lo del lio. Però tot això els hi he explicat a les meves amigues, i m'han dit que s'egurament li agrado, però li he dit a gent que no tinc tanta confiança i m'han dit que vaia tiracanyes.
Als canvis de classe sempre m'està venint a la taula, a molestar-me, quan seu a la fila del costat sempre m'agafa les coses de l'estoig, me'l prèn, sempre m'està xupant (es fica la saliva a la mà i me la restrega!) i totes em diuen que si que li molo. Jo els hi dic que "u sento per ser creguda, però crec que li molo, però no ho sé segur!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 19/02/2017 13:37

Hola Anònim!

Doncs nosaltres no podem saber si li agrades o no, això només ho pot saber ell, però pel que ens expliques, sí que sembla que té una especial atenció cap a tu!

Si vols sortir de dubtes, no te'n queda una altra que preguntar-li directament o bé deixar-li anar alguna indirecta a veure com ell reacciona. Pot sortir-te bé o adonar-te que simplement et vol com a una amiga (que tampoc és mala idea).

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.