KATNISS
KATNISS
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 25/07/17 18:19
Líquids?<33
Hola! Fa molt de temps que estic notant que em llevo amb la cara inflada, els ulls més petitons i el nas i els llavis més amples. Pensava que era perquè la coixinera era molt baixa, així que me l'he canviat, però res. Quan dormo poc noto que em llevo bé. He llegit que pot ser que tingui una retenció de líquids. Què vol dir això i per què em passa? I sobretot, què haig de fer? Passa bastant de temps fins que torno a tenir bona cara i això em preocupa.
Per últim, moltes gràcies per la feina que feu, ens és de gran ajuda!<33
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 27/07/2017 12:09

Hola guapa!

Nosaltres som experts en Imatge Personal i no et podem dir si el què ens comentes és una retenció de líquids o no. Et recomanem que traslladis la teva pregunta als companys del Consultori d'alimentació o directament al teu metge de capçalera, que et podrà assessor de la millor manera possible.

Una abraçada bonica!  

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: